CANDY CRUSH SON HİLELERİ İNDİR

MN | 14:35 | 0 yorum

 Biz Candy Crush kolay atlamak için iki teknik anlatacağız .
Bilindiği gibi , Candy Crush Saga belli verilir veya saniyedoğru hamle verilir . Programı yükseltmek için olası hamlesayısı ile .
Biz Cheat Engine adlı bir program kullanabilirsiniz oyunların bir çok kullanılanilk hile için .
Resmi adresindenprogramı indirmek için buraya tıklayın.
Yazılımı indirdikten sonra kurun ve açın .
Ameliyattan önce Candy Crush da açık ve girdiğinizbölümünsonuna kalır. Göreceksiniz ( birinci )metin , bilgisayar simgesi altındaprogram yüz açıldıktan sonra " File ", " Edit ", " Table" . İlk olarak ,tarayıcıda açtığınızpencere , Candy Crush bu simgenin ve yüzünüzde tıklayarak , o tarayıcınınadını tıklatın . Aç tuşuna basın .
Tarayıcınızda aktif olacaktır hileler kullanarak hangi tarayıcı daha sonra Aç 'ı tıklatın . Şimdioyun " değer " in bir kaç hamle varsa bu numarayı yazın ve sadece diyor nerede yukarıdaki"İlk Scan " seçeneğini tıklayın . Eğeren önemli faktör dikkat etmek gerekiyorsa , Candy Crushaçısıtarayıcıda başka bir sayfaya açık etmektir . Sadeceoyun açık kalır .
Değerlerini girdikten sonra, rastlamak ve hepsini seçmek için CTRL + A tuşlarına basarakdosyalardan birine tıklayın . Seçili dosya vealtındakikutuya sürükleyin boştur .
Ctrl ile bir yöntemle bu dosyaların birinde sürükleyerek sonra + tıklayın ve tekrar hepsini seçin. Seçilen ederken," Change Scan" sağ tıklayın vedeğer seçin , orada istediğinizdeğeri girin . 50 taşıyorsa size verilir Örneğin , busayı 10000 yapmak için hareket eder. El olsa hile ve istediğiniz zaman tekrar nasıl yapabilirim .
Anlamak ya da bir nokta yapmak mümkün değil yoksa, bu yazı hakkında yorum yaparak bize bildirebilirsiniz


linkler download butonlarında.

candy crush hile anlatımı 300x187 Candy Crush Hilesi 2013 (Hile Kesinlikle Çalışıyor)

Category : , , , ,

0 yorum