CANDY CRUSH SON HİLELER

MN | 14:04 | 0 yorum

Candy Crush, son zamanlara damgasını vurmuş, çok güçlü bir küçük oyundur. Facebook tabanlı başlayan oyun, ilgi gördükçe tabletlerde ve telefonlarda da oynanır hale geldi.
Bağımlılık yaratan bu oyunda bazen bölümleri geçmek çok fazla zaman alabilir. Bazen günlerce, bazen haftalarca hatta bazen aylarca bir bölümü geçmek için çabalayan oyuncular mevcut. Eğer siz de bu durumdaysanız, aşağıdakileri yapmanız halinde bölümü geçmek çok daha kolay olacak.
Aşağıdaki yönergeleri takip edin;
- İlk olarak Candy Crush‘i açın,
- Candy Crush‘i açtığınız sayfa’da, ekranın yazı ve resim olmayan herhangi bir beyaz yerine sağ tıklayın,
- Geçerli Çerçeve‘ye gelin ve açılan ufak pencerede Çerçeve Kaynağını Göster‘e tıklayın,
- Karşınıza milyonlarca kodun bulunduğu bir sayfa çıkacaktır. Bu sayfada Ctrl+F‘ye aynı anda basarak arama kutusunu açın. Açılan bu ufak arama kutusuna (Google Chrome kullanıcıları için arama kutusu sağ üstte açılır) SessionKey yazın ve enter’a basın,
- Sonuç bulunduktan sonra SessionKey:  ’kod’ şeklinde bir şey çıkacaktır. (Kod yazan yerde herkeste farklı kodlar çıkar. Bu yüzden kod diye adlandırdık) ‘ ‘ arasında kalan kodu kopyalayın,
- Kodu girmek için buraya tıklayın
- Karşınıza çıkan kutucuğa kopyaladığınız kodu yapıştırın ve Gönder‘e tıklayın.
Bu işlemleri sırasıyla yaptıktan sonra Candy Crush’in açık olduğu sayfayı yenileyin.
İşte işlem bu kadar. Bu işlemi dilediğiniz kadar yapabilirsiniz. Sizin bölümü daha kolay atlamanız için işinize yarayacak şeker, can, ekstra hamle, takma diş gibi hamleler verilecek.

linkler çalışmazsa sitedeki diğer download butonlarını deneyebilirsiniz.

programsız candy crush saga hileleri 300x208 Programsız Candy Crush Saga Hilesi

Category : , , ,

0 yorum